Monday, October 17, 2011

Random.


Halo!

Rehat 30 minit di waktu bekerja. Mari membebel kejap. Walaupun tinggal 5 minit je masa tinggal! *Gagah*.

Minggu depan depan aku nak konvo weyyy! Hiks. Seronok sangat sebab asyik tengok orang konvo je, aku bila pulak.

Tapi aku takde perasaan sangat pun nak konvo sebab saman kena bayar RM100. Chis. RM100 boleh beli kasut sepasang kot!

Nak pergi ambik jubah konvo, dah set ni nak pi makan kat mana. Lama pulak tak turun Shah Alam tu. Ayam penyet Padang Jawa slurpp. Lepas tu tempe pun dah lama tak makan. PAdahal boleh masak sendiri. Haha.

Kejap lagi ada meeting pula. Lepas lunch pulak tu. Kena letak mancis kat mata ke apa ni? Heh.


Okay lah. habis waktu rehat. Sambung buat kerja.


Bye!





[++ So Good ++]

3 comments:

  1. mggu depan kita nak konvo jugak :)

    ReplyDelete
  2. oww... ini kerja nye yerr... ape kate turun tengok kan bi metal lug kat bawah tu... he he he he ... kirim salam sama itu ainol ar.. ha ha haa...

    ReplyDelete
  3. Wani;

    Yay! High Five!


    En Anon;

    Warghhhhh! Kantoi ar mcm ni dh tau belog kitaaaaaa...!

    ReplyDelete