Sunday, January 22, 2012

Random.


Hai!

Ni ape kes ni berzaman baru nak update blog? Tak dapat la korang nak tau ape jadah aku buat tiap minggu yer. Heheh.

Tapi sebab dah janji nak kasi korang tengok gambar, so, marilah..

By the way, esok dan lusa cuti tak payah kerja sebab Chinese New Year. Aku plan nak mesej supplier aku lah macam ni, wish CNY. Kot dapat limau ker ape ke.. Hewhew.

So, ni event random lah. Like always.

Carls Jr @ OU. Super love the onion rings!



Waffle World @ OU.


Caramel ice blended kot. Ok lah. Muak sikit.

Chocolate waffle.



Yes, kami share sebab dah kenyang.

Jalan kat Candylicious, found this! So pricey. Kat NZ dulu around RM9. Kat Malaysia RM15.50. Omo *__* But seriously, this Pods are delicious!

Jam. Jalan Tropicana, Damansara heading to Ara Damansara. Blergh.

On the way to Immigration, PKNS Shah Alam. Lepas tol batu tiga, nampak mcm ada air pancut.

Tapi bukan! Ada tempat air tu bocor sebab ada kereta terlanggar.
Tinggi gila air tu sampai lagi tinggi dari jambatan atas tu okay!




Tapi aku gagal pun pergi renew passport sebab full. Chis bedebah.

Jangan la mimpi aku jadi betul2.

Bai.





[++ So Good ++]

3 comments:

  1. best nyer dpt tgk air pancut tu

    LOL

    ReplyDelete
  2. Qarl;

    Best gilee tgk air pancut. LOL

    Wani;

    Tahu xpeee...

    ReplyDelete