Monday, November 28, 2011

More food.

Assalamualaikum! Salam Maal Hijrah! 
Apa agaknya azam tahun baru korang yer. :)
Diri ini berharap untuk menjadi lebih baik dari tahun yang sebelumnya, insyaAllah.

Dan aku cuti la hari ini! No Monday blues, but tomorrow will be Tuesday blues. Heh.

So, my stomach had filled with yummy food last weekend. And I'm lovin' it. Lets look some pictures!

On Saturday after work, went out with Ain to Sunway Pyramid. We were both hungry for food and lets hit the Korean Restaurant! Like.. again? Yeah, last time we went to Seoul Garden. I must say that Korean food was awesome!

 Korean Aloe Vera Tea.

Peach Tea. 

 Bibimbap. Colourful isn't it?




 Side dishes. Ada tauge, ikan bilis, kimchi and soup.


Cant remember its name. But it taste so good! Manis2 gitew. Ayam ni. 

Next! Dessert time at Delicious. Memang delicious wa cakap makanan dia.




 Butterscotch Milkshake. A must try. Berbaloi baloi nyummmm

Kami nak makan Pavlova sebenarnya. Sooo here it is! I thought it is a cake, but its not. Tak tau nak describe macam mane. Ke kat Delicious ni yang pelik ek?


The next day, I attended a wedding at my friend's house in Klang. I was so full sebab sebelum wedding dah makan bihun goreng and cekodok. Sampai kenduri makan nasi tomato and all the dagings and ayam. Full oh! But thanks Raqibun for the invitation. Lama tak melepak dengan budak2 tu. Huu.

After the wedding, we headed to Curve, Damansara and watched Twilight Breaking Dawn. Aku takdela ikut movie ni, tapi layankan je lahhh. Lepas tu, pergi dinner laa! Ingat nak jalan2 kat Street Market, sadly it was raining... Sobssss....

Steamboat Ketam Village, Ikano Power Centre satu round!!

 Tomyam soup with...


 Mihun & Mee with Sliced Beef


  Nad dengan Nas punya. Combo set ape tah ye. Banyak gila aku tengok.


 Dumpling set for Aida


 Chicken Curry set for Faisal




Pasangan bakal pengantin. Hahaa.


Gagah okay kitorang pakai baju kurung. Hihi.

Okay, itu saje untuk kali ini.

Bye!




[++ So Good ++]

6 comments:

  1. byk nye kao makan khairiyahh!! haha

    ReplyDelete
  2. dah lame aku teringin nak makan dumplinggg!!! wuuuuuuu

    ReplyDelete
  3. Daud;

    Makannnsssss love love

    Ain;

    Amboi kau pon join kotttt... Chis

    Paani;

    Wuuuu... sedap wey. lagi2 yg goreng punya

    ReplyDelete