Wednesday, September 1, 2010

Rindu makanan Korea lepas tu kena la pergi makan

Betul tak? heheh.

Plan nak ke Seoul Garden, tapi member cakap, tak rase Korea sangat. Maka, cari punya cari, mari ke Sunway Pyramid, Che Go Korean BBQ Restaurant. Sedap nyummeh betul2 macam Korea.

Food nya, not bad. boleh tahan lah. tapi kebanyakkannya rasa manis2 sos tiram + kicap. Gila rindu makanan Korea. TT__TT.
Kepada peminat makanan Korea macam Nor, Bolat & Maimi. Hendaklah mencubanya. heee~

Kata puasa2 kan, segalanya makanan lah. Nanti raya makanan lagi. Heheh.

Ok. Gambar!



Ini nama restoran. Che Go. Huhu


Interior design dia hebat juger.


Menunggu makanan.


Hahaha. Gila2.


Ni namanya Korean Pizza. Tak la sesedap Korea punya. Cekodok lagi sedap. haha.


Cuba la teka ni apaaaaaaaa???

Belut wey belut.
Budak2 ni cakap ikan keli.
Ikan keli harapan la aku nak makan.
Tapi belut ni sedap betul lah.
^^


Ni haku tak tahu ape dia. Telans je.
Mungkin sesuatu kerang. Yekah?


Mungkin ini adalah ayam masak ape ntah. Kami juga order lamb dan beef. Semua sodap bebeh.


Ni shigae. Macam tomyam campur. huhu. Ok la...


Kimchi ni betul2 rasa Korea. Haha. Dapat jugak aku makan.


Tobokggi tak sodapp. =(
Real punya, pedas superb, lagi merah, lagi kawww.
haha


Makan sampai kenyang.

Burppp.. Alhamdulillah.



Balik la apa lagi.

Ohhh.. next entry aku nak cerita masa aku berbuka dengan family pulak. Food again! hehe.




kata pendek: Misi nak buat dessert masa cuti ni. ^^






[++ So Good ++]

2 comments:

  1. mahal jgk r mek.. tp kitorng share rmai2, xpe lee huhu

    ReplyDelete