Tuesday, September 14, 2010

Menarik ke raya korang??

Raya ke-2,3,4 aku sangatlah tak tahu nak buat apa.


Dok rumah, pergi Pyramid adalah. Tak macam raya kan.


Tu la jadik bila tak balik kampung.. Huhu.


Malam raya ke-4 tu la baru jalan kat Kampung Baru.




Aku ni dok try2 nak pakai anak tudung syria tu. Risau kot pakai kang bertambah bulat muka aku. Yela, muka aku kan sebenarnya bujur. Ok, tahan gelak.


Tapi, pakai la jugakkan, dah penat2 gi mengharungi orang ramai yang sungguh ramai time beli tu, takkan xmau pakai plak. TT__TT


Takpe, kita cuba dulu, tak jadi kang, aku jual balik kat orang kedai.


Kemain sakit telinga aku bila dah pakai lama sangat. Maybe sebab dia Lycra, bukan Cotton.




Dan itulah hasilnya. Eceyh.



Apa barang gambar sorang2 kan. haha

Ok lah, hari raya ke lima ni, aku ada BBQ kat Bangi. Tehee.. Tiap tahun buat. Family gathering la jugak.. huhu.

Selamat hari raya lagi sekali. ^^

Ingat2 lah esaimen korang tuu.... Bye!



[++ So Good ++]

5 comments:

  1. arrrggghhhhh....ape bende rayeeee.....
    raye bosannnn......
    raye pertame aku dh g tgk wyg.....

    ReplyDelete
  2. khay!!
    cumil je pakei gitu
    aku xboleh
    sbb muke aku dh officially bulat
    kalo pakai lagi laaaaaaaaaa
    mcm bulan je nti muke aku..ekekeke

    ReplyDelete
  3. lan: hahaha raya tak perlu tgk wyg kottt..

    paani: haha tima kasih. ko cuba la pakaiiiiiii! nnt jd muka bulan sabit je tu jgn risau

    ReplyDelete
  4. erm..raya ila pun xmenarik...huuhu

    ReplyDelete
  5. ila;

    tak rasa sangat la raya thun ni....

    ReplyDelete