Friday, October 9, 2009

Panas Sungguh Fac Hari Ni Xde Ekon.

Kredit pada Tikah bagi tajuk.

Sedih la korang ni. Langsung xde respon. Penat aku mengetengahkan pemakaian spec baru aku dlm entry lepas. SORANG PON XPERASAN!!! Nampak sgt korang ni x peka terhadap aku. huh!~ Marah ni.

Tapi, xnak marah byk2 sbb korang mesti komen lepas ni. haha..
Smlm time tgh sibuk dlam kelas, xsedar ade 1 number memiskol henfon ku sebyk 2 kali. Dan ptg tu, die kol lagi tp mlg sungguh naseb beliau ku tidor dgn nyenyak. Dgn sungguh x putus asa ye, dia kol lagi hari ni! Berani betol. haha. Oh, bile ak angkat dgn penoh excited.. Rupenye, hanyalah Encik Insurans ku. Beliau berkata2 sebab promosikan sesuatu. Ak kurng dgr sbb risau Numerical x selesai belajar lgi ni, dgr je la nak x nak.. Akhirnye, ak amik jln penyelesaian, "Nnt la sy tnye parents sy ye". Setel satu mslh dgn harapan beliau x kol lagi esok.
Aku da selamat berhari raya ^_^. Alhamdulillah.
Oh ya, ak terkejut sbb ade seseorg bace blog aku. Asyik suro aku updet je. haha. *Nama dirahsiekan atas sbb tertentu*.
p/s : Happy mode. =D

[++ So Good ++]

14 comments:

  1. aku taw sape yg ca blog kao ni
    setia membaca blog kao ni
    haha

    ****(sila isikan nama anda kpd yg berkenaan)

    haha

    ReplyDelete
  2. hoi si chantek! (Chantek ke?)

    sebok je nak suro isi. haha

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. haish~~
    ko pkai spec baru ke k??
    aku tengok same je
    hehehheh~~

    aicehh
    ade insurans dah
    hmm..x pe..simpanan di mase tue

    motif tajuk post ko x berkaitan dgn post ko??

    ReplyDelete
  6. weyh? x pasan pon! harus laa dtg beraya rumah! baru bole tgk!

    ReplyDelete
  7. hahha..ko ckp sal spek baru ku prasan mek..kui3..
    yela2, "eh2, shanteknye spec ko khay!!" =)

    ReplyDelete
  8. hajar: same bentuk. kaler lain. =( insurans btol2 utk mase depan dan kegunaan diri dan kuarge nnt. hehe. ha, ak xtau nk ltk tajuk ape. tu tnye member aku. haha.

    wani: esok tgk tau!!! hahaha... =)

    fatt: hurm, xpela, aku kene view kt area mata ak ni br korng dpt tgk ek??

    ReplyDelete
  9. alololo... xperasan la ko pakai spec baru.. gambar amik nmpk kecik je mukanye..mane nak prasan..kalo tebeng beso wajahmu kat pic, aku plg 1st tego.


    oh! sapekah insan itu?seorang jejaka???? cepat gtauuuuuuu....

    ReplyDelete
  10. ala2...jgn r marah...ya tol2...baru perasn...hiihihiihih...ampunkn km..ihiih

    ReplyDelete
  11. ila: haha. xpe2, pasni sile lihat btol2. =)

    ReplyDelete
  12. paani: ni sorang lagi x perasan. hurm. sabar je laa..

    ReplyDelete
  13. ayooooo...dah ciap pesan tu..ihihiih...beres bos...kan ku lihat btoi2..hahha

    ReplyDelete