Wednesday, August 31, 2011

Hari Raya 2011


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR & BATIN




Selamat makan semua! =)





kata pendek: Gambar nanti update.







[++ So Good ++]

Saturday, August 27, 2011

Akhir bulan.

Salam!


My last day working in August! I'm waiting for my raya holiday this week. Weehooo!!

Baju raya tak beli lagi. Tenang je lah. Tak payah nak kelam kabut sangat. Haha.

Karang petang kita pergi shopping. =)


Wish hari raya tunggu pagi raya baru aku wish.

Selamat menjalani puasa yang tinggal beberapa hari je lagi.

Drive safely, people.


See you nanti update entry confirm banyak. Haha.


Bye! =)





[++ So Good ++]

Wednesday, August 17, 2011

Majlis Berbuka Puasa.

Assalamualaikum!

Lama takde entry bergambar. Disebabkan ada event, mari update belog! Weehooo..

13 Ogos 2011, bertempat di Kelab Golf Resort Seri Selangor, Damansara company tempat aku kerja buat event berbuka puasa. Makan free terima kasih Dato' & Datin. Eceh.

Dan dan dan.. Aku jadi emcee oi! Tak pernah2 seumur hidup jadi emcee. Rasa berdebar betul time tu. Tapi aku kan tenang, so tenang je lah. Haha. Tapi takdela aku jadi emcee sorang2 okay. Bersama Fatin, budak Account. Hehe. Alhamdulillah semua berjalan lancar walaupun kelam kibut sikit awal2 tu.

Nah lah tengok gambar! Ade yang aku cedok kat orang juga. :)



Takpayah rajin sangat cari aku.


Ni Amal.

Production Department :)

Satu kali lagi!


Najwa! Alololo.

Bersama Dato' Shakir (tengah).

Bersama Datin Ani Mawar (tengah).

Vogue kan!



Gambar aku emcee-ing nan ado la.. Hahaha.


Ni je satu. lol. Sebelah tu tengah baca nombor bertuah.


Oklah bai!.








[++ So Good ++]

Sunday, August 7, 2011

:(

I FEEL SO STUPID. I REALLY DO.



How sad.



[++ So Good ++]

Wednesday, August 3, 2011

Wordless Wednesday

Tadaaaaa!



Wakakakakaka...

Sem 1. UiTM Shah Alam.





[++ So Good ++]

Monday, August 1, 2011

Ramadhan.

Wow. Ogos sudah!


Alhamdulillah, ramadhan kembali lagi.

Salam ramadhan semua..


:)



kata pendek: Hati kena ceria.



[++ So Good ++]