Friday, October 23, 2009

Istilah Berehat

Faham x perasaan yang mana korang tahu hari ni hari last korang nak abes kelas dalam semester ni dgn harapan boleh Hu-Ha tapi masih ade esaimen yang harus hantar dalam masa study week semnggu xsampai neh?

Faham ke x?


Aku tau la aku bahasa x berapa nk betol. Peribahasa pon tunggang terbalik walaupon BM dapat A SPM. motif?


Malam ni aku nak berehat. Istilah berehat tu macam2 kategori. Kalau aku, rehat ak ngadap Internet. Itu pon kalao dapat Internet kat kawasan yg sedikit sebanyak student UiTM menggunakan wireless dgn lahapnya.

Oh ya, malam ni lepak-ing umah member. Hu-Ha dulu sebelum hantar esaimen minggu depan. T_T.


Mari berehat.
[++ So Good ++]

7 comments:

  1. eh aku rase aku dh terbce kt fb kuang2

    ReplyDelete
  2. aah. hehe.. die link sndri maa.. =)

    ReplyDelete
  3. khay.. aku bru abes exam.. jom kte berehat.. wee..=)

    ReplyDelete
  4. yeahhh..mari berehat..ila pn tgh rilek2...hahhhahah...mgu dpn da esmen nak sbmit gk..huuh

    ReplyDelete
  5. aliaa: ak x leh rehat sgt. kene rehat sekejap je. ade exam nex week. =(

    ila: hahaha. bagus2 jum rilek2.

    ReplyDelete
  6. rehat2.. pedulikkan dulu esemen last tu..=Pat least korang ade study seminggu taw.. kami x dakk.. naseb malang bile ari first exam, dah ade paper..kejadian ni berlaku ppd ku..

    ReplyDelete
  7. ain: ala, ak ni study week je smnggu, alih2 msti stasi last minit gak. huhu..

    good luck ain!!

    ReplyDelete